2013. november 26.

Blogger karácsony

Az ötlet Dinának, a Dina világa ügyeskezű cukrászának - és egyben jó barátnőmnek - jutott az eszébe, olvassátok a felhívását és jelentkezzetek nála ITT  a karácsonyi játékra!
"Alig egy hónap múlva Karácsony! :)

Az egyik csoportban Tündi kérdezte, vajon van-e idén is bloggerek közti ajándékozás, amihez csatlakozhatna?  Bizony tetszett az ötlet, körül is néztem, de nem találtam gasztrósok közt ilyen "játékot". Viszont nagyon birizgálta a csőrömet, hogy bizony, ennek én is örülnék, szerintem igen kedves dolog. És mivel mind Andi, mind Ildi is azonnal rávágta, hogy "Jó, csináljuk!", hát nem húzom az időt.
Rögtön állítsuk fel a szabályokat, amelyek igen ismerősek lehetnek a Blogkóstoló játék ismerői között. :)
  • A jelentkezési határidő december 2-a 24.00 óra, azaz eddig az időpontig lehet jelentkezni a játékra!
  • 2013. december 3-án egy ellenőrzötten véletlenszerű sorsolással (gyerekeim keze), kisorsolásra kerül a sorrend, amit még aznap ki is hirdetek. Mindenki a sorban alatta lévőnek küld ajándékot, az utolsóként írt játékos pedig az elsőnek.
  • Az ajándék 1000-1500 forint körüli összeg legyen, tehát nem kell megijedni, tényleg csak egy kis apróságra gondoltunk, ám az lenne az igazi, ha ez gasztroajándék lenne! (Nem titkolt szándék, hogy ezzel összefonódjunk kicsit a SAD éppen zajló fordulójával, aminek témája...jé, pont a gasztroajándék! ;) )
  • Az ajándékokat ajánlottan kell feladni legkésőbb 2013. december 17-ig, hogy oda is érhessen a címre. Az ajánlott feladásról szóló szelvény fotóját kérlek juttasd el hozzánk, a DesszertSarok csoport üzenőfalára feltöltve, hogy tudjuk, Te megtetted, elküldted a csomagot.
  • Amint megkaptad a csomagod, kérlek írj róla egy posztot, hadd örüljünk veled a meglepetésnek! :)
  • Kérlek itt, a bejegyzés alatt jelezd részvételi szándékodat, és nagyon jó lenne, ha vinnéd a hírt, azaz kitennéd Te is a blogodban, hogy mire készülünk, hadd érjen el minél több társunkhoz az apró meglepetés okozta öröm! :)

Nagyon várjuk a jelentkezéseteket, gyertek, lepjük meg egymást! :)"

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...