2013. március 4.

Februári összefoglaló

Megint eltelt egy hónap, de még milyen gyorsan. Jaj, persze, hiszen ez csak 28 napig tartott.
De lássuk csak, miket nézegettetek legjobban ebben a havas-hideg februári hónapban.

Ötödik helyen zárt a rosé kacsamell narancsmártással és rösztivel. Hú, pedig nálam nagy kedvenc, de azért az össze receptemet nézve nem is olyan rossz az az 5. hely.



Negyedik szintén egy kacsás étel, bár kicsit zsírosabb: a kacsatepertő. Hmmm, igazán magyaros ételeket kedveltek, látom én :-)
Harmadik helyen a fondant áll, úgy tűnik nagyon népszerű, mivel nincs olyan hónap, hogy ne virítana a dobogó valamelyik fokán. Én csak örülök ennek, mert házilag sokkal finomabb lesz a borítás, ráadásul nincs tele színezékkel és mindenféle hozzáadott szörnyűséggel.
Második lett a múlt hónapban a sült marha oldalas. Igen, tudom, még mindig nem sikerült feltennem egy árva képet sem a késztermékről, de talán a március végre összejön:-)


És első helyen nem más, mint a hagymás rostélyos áll. Igazán jó választás, nekem is nagy kedvencem ám, így megértem, miért is kattingattatok olyan sokat erre a finomságra.


Nagyon köszönöm a sok nézegetést, remélem sok finomságot tudtatok elkészíteni a feltett receptjeimből. És azt is remélem, hogy ahogyan közeledik a tavasz és jönnek a friss zöldségek, egyre többen fogtok zöldséges, netalán halas receptet is nézegetni!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...